Van Arborio rizsed is, és mégsem az igazi a rizottód? Az Arborio-t soha ne öblítsd, ne mosd át főzés előtt, mert a víz lemossa a szemekről a keményítőt ami szükséges a krémes állaghoz.
gasztronómiai kicsapongások
2008.03.07. 19:20
Konyhai tippek, trükkök 2.
Címkék: tipp tippek rizottó arborio rizs risotto konyhai tippek trükkök konyha tippek
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr84370352
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.