gasztronómiai kicsapongások
2012.01.23. 00:03
Fogyókúra
Címkék: fogyókura amerikai fogyókúra via rt.com étel pazarlás
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr413725314
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
avissi 2012.01.23. 23:54:00
Hát igen. Mi sem vagyunk jobbak: arra sem vigyázunk, amire lehetne, és nem úgy, ahogy kellene. Az élelmiszeráruházban, ahová naponta járok, meg az utcai zöldségárusnál is, a már hibás zöldséget, gyümölcsöt néha féláron adják, zacskóban vagy tálcán, fóliázva, előre lemérve. Csakhogy az a műanyagban befülledve végképp megromlik... A nap végén mehet a szemétbe. A frissen kirakott banán meg sokszor puha, vizenyős és egy-kettőre megfeketedik. Tapintásra egyből elárulja, hogy túl hideg helyen tárolják, nyilván ugyanott, ahol a gyökérzöldségeket vagy az almát. Akkor minek hozzák ide messziről? A zöld hulladék szelektív gyűjtéséről biztos nem is hallottak, mert egy tartályba megy a szakadt műanyagzacskó meg a karalábélevél. Miért is gyűjtenék, ha egyszer még a drága árujukkal sem tudnak tisztességesen bánni?