Ezt a brandy alapú likőrt mandulával és kajszi maggal ízesítik. Különösen jól párosítható csokoládéval, kávéval és gyümölcsökkel. Helyettesíthető mandulalikőrrel, mandula sziruppal (1/4-ét használd mint a likőrnek) és földimogyoró likőrrel.
gasztronómiai kicsapongások
2009.01.05. 13:50
Likőrök 7. - Amaretto
Címkék: ital brandy likőr likőrök liqueur amaretto disaronno mandula likőr koktél alapanyag
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr10859168
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.