A párolt vöröskáposzta jól megy az almával, hagymával, dió- és mogyorófélékkel, vörösborral. Kiváló ágya a disznóhúsnak, kacsának és lazacnak. Válassz fényes, minél sötétebb fejeket. Soha ne főzd túl mert az ízek és a vitaminok rovására megy.
gasztronómiai kicsapongások
2008.12.15. 19:50
A hónap hozzávalója - vörös káposzta
Címkék: trükkök gasztro tippek gasztronómia vitaminok párolt káposzta vöröskáposzta gasztró blog konyhai tippek trükkök vörös káposzta hozzávaló
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr20824836
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.