online poker

Do you have a goulash?

minden ami gasztró és néha ami nem...

HTML doboz

online poker

ÓRA

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

follow me

Friss topikok

  • avissi: Hát igen. Mi sem vagyunk jobbak: arra sem vigyázunk, amire lehetne, és nem úgy, ahogy kellene. Az ... (2012.01.23. 23:54) Fogyókúra
  • nemecsek ernő áruló: Persze ha már itt tartunk, engem jobban érdekelne, hogy kell-e pácolni a húst, és meddig, miben, h... (2011.12.13. 10:33) Csináld magad - Wellington bélszín
  • diobisztro: A sütőpor nem maradt ki véletlenül? Szerintem kell bele. Nagyon jól néz ki! (2010.09.15. 12:14) 3 perces csokisüti
  • Jubilee: Kérek kontaktot a lányokhoz és a jövő héttől már rá is fekszünk az ügyre, hogy beszervezzük őket p... (2010.09.13. 17:18) Fénykép és gasztronómia - Életem első húsvétja
  • Pollen: @panetu: Hahóóó.. Neked szövegértelmezési problémáid vannak. Emberünk ezt írta: "Ez az elsődleges,... (2010.03.31. 13:11) Érvek a fagyasztott rák mellett

MINER

gasztronómiai kicsapongások

2008.12.17. 23:46 andizoli

Likőrök 2. - Cynar

Címkék: articsóka alapanyag likőr cocktail cocktails mes likőrök cynar byrrh punt è liqueur

Ezt a szirupszerű Olasz likőrt articsókából készítik. Keserű-édes ízű, szódavízzel még iható is. Helyettesítése: Byrrh vagy Punt è Mes.

Szólj hozzá!

online poker

2008.12.17. 10:22 andizoli

Likőrök 1. - A Galliano

Címkék: alapanyag galliano cocktail classic cocktails cocktails likőrök ánizs likőr aniseed liqueur harvey wallbanger sambuca neopolitan

Ánizs ízesítésű Olasz likőr, az üvegje tuti hogy nem fér be egyik bárpolcra sem. Harvey Wallbanger és egyéb koktélok alapanyaga.Helyettesítésnek használhatsz sambuca-t vagy Neopolitan likőrt (a Galliano olcsó amerikai változata).

Szólj hozzá!

2008.12.15. 19:50 andizoli

A hónap hozzávalója - vörös káposzta

Címkék: trükkök gasztro tippek gasztronómia vitaminok párolt káposzta vöröskáposzta gasztró blog konyhai tippek trükkök vörös káposzta hozzávaló

A párolt vöröskáposzta jól megy az almával, hagymával, dió- és mogyorófélékkel, vörösborral. Kiváló ágya a disznóhúsnak, kacsának és lazacnak. Válassz fényes, minél sötétebb fejeket. Soha ne főzd túl mert az ízek és a vitaminok rovására megy.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása