A 'Pecsenyesütők Szövetsége' a Chaine de Rotisseurs 1248-ban alakult. Akkoriban ugyanis akinek nyársa volt, gazdag embernek számított. Az idők folyamán ahogy a nyárs már nem számított vagyontárgynak, a szervezet feledésbe merült. 1950-ben újraalapították. Tagja között profik és nem profik is vannak.
gasztronómiai kicsapongások
2008.03.09. 13:57
Morzsák az asztalunkról
Címkék: étel food gasztronómia gasztró pecsenye étel ital foodie food blog foodie blog gasztró blog morzsák az asztalunkról pecsenyesütő pecsenyesütők szövetsége chaine de rotisseurs rotisseurs
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr82372538
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.