A pannonhalmi apátság első ismert szakácsai István királyunk idejéből: Süldő, Szabad, Péntök, Szombat, Ehellős és Zavarog voltak.
Forrás: Szeleczky A. Gasztronómiai fogalomtár és Csemegéző a terített asztal művészetéből
A pannonhalmi apátság első ismert szakácsai István királyunk idejéből: Süldő, Szabad, Péntök, Szombat, Ehellős és Zavarog voltak.
Forrás: Szeleczky A. Gasztronómiai fogalomtár és Csemegéző a terített asztal művészetéből
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.