Do you have a goulash?

minden ami gasztró és néha ami nem...

HTML doboz

online poker

ÓRA

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

follow me

Friss topikok

  • avissi: Hát igen. Mi sem vagyunk jobbak: arra sem vigyázunk, amire lehetne, és nem úgy, ahogy kellene. Az ... (2012.01.23. 23:54) Fogyókúra
  • nemecsek ernő áruló: Persze ha már itt tartunk, engem jobban érdekelne, hogy kell-e pácolni a húst, és meddig, miben, h... (2011.12.13. 10:33) Csináld magad - Wellington bélszín
  • diobisztro: A sütőpor nem maradt ki véletlenül? Szerintem kell bele. Nagyon jól néz ki! (2010.09.15. 12:14) 3 perces csokisüti
  • Jubilee: Kérek kontaktot a lányokhoz és a jövő héttől már rá is fekszünk az ügyre, hogy beszervezzük őket p... (2010.09.13. 17:18) Fénykép és gasztronómia - Életem első húsvétja
  • Pollen: @panetu: Hahóóó.. Neked szövegértelmezési problémáid vannak. Emberünk ezt írta: "Ez az elsődleges,... (2010.03.31. 13:11) Érvek a fagyasztott rák mellett

MINER

gasztronómiai kicsapongások

2009.02.04. 10:16 andizoli

Éttermi élmények röviden - Pampas Argentin Steakhouse

Címkék: kritika beszámoló étterem bélszín pampas mignon éttermi rib eye steak filet grillezett bárányborda new zealand rack of lamb chocolate volcano cake souffle

Újabb rovat indul, éttermekről. Csak az élmény esszenciáját írjuk le, azaz ami másnapra megmarad. Nem kívánunk mocskolódni, és a szakértői eszünket játszani. Csak és kizárólag a pozitívat szeretnénk kiemelni, megosztani veletek. Bármilyen észrevételt csak olyat szúrunk be, amit könnyű korrigálni és az élményt teljesebbé teszi.

Szép estét töltöttünk a Pampas-ban, a belső maga már megnyugtatóan kellemes, az előételt kihagytuk mivel a jó minőségű marhahúsra tartogattuk magunkat. A rib-eye steak zamatos, pontosan olyan amiért az amiért az amerikában népszerűbb mint a filet mignon. A filet mignon közelebb állt a M-hoz mint a rendelt MR-hoz ugyan, de annyira elragadtató a hús minősége, hogy eszünkbe sem jutna ezt fájlalni. Mellesleg egy steakhouse-ban kedd este 80%-os telítettséggel, a grillre dobált húsok mennyiségét nagy művészet kontrollálni, úgyhogy ez bőven belefér. A grillezett bárányborda igen bőkezű adag, a máshol megszokott duplája. A kiszolgálás meglepően kedves és udvarias. A sommelier felajánlja segítségét, és készséggel elmagyaráz, visszatér, dekantál, sürög-forog.

A desszertek is finomak, nem túl drágák. Említésre méltó a chocolate souffle-nak keresztelt, de félrevezető (mert nem souffle) nevű kreáció. Málnalekvár sűrűségű szószon egy csokoládé robbanás: kívűl ropogósra sült kakaóstészta, belül pedig forró folyékony csokoládé. Ellenállhatatlan!

A vendégek ötven százaléka külföldi volt, tehát a marketing is jó. Egyetlenegy apró észrevétel: túl sok a széleszegett kerámia vagy üveg.

Kiszolgálás: jeles     Konyha: jeles    Árak: jó

Köszönjük a szép estét Pampas!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr61921908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.