online poker

Do you have a goulash?

minden ami gasztró és néha ami nem...

HTML doboz

online poker

ÓRA

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

follow me

Friss topikok

  • avissi: Hát igen. Mi sem vagyunk jobbak: arra sem vigyázunk, amire lehetne, és nem úgy, ahogy kellene. Az ... (2012.01.23. 23:54) Fogyókúra
  • nemecsek ernő áruló: Persze ha már itt tartunk, engem jobban érdekelne, hogy kell-e pácolni a húst, és meddig, miben, h... (2011.12.13. 10:33) Csináld magad - Wellington bélszín
  • diobisztro: A sütőpor nem maradt ki véletlenül? Szerintem kell bele. Nagyon jól néz ki! (2010.09.15. 12:14) 3 perces csokisüti
  • Jubilee: Kérek kontaktot a lányokhoz és a jövő héttől már rá is fekszünk az ügyre, hogy beszervezzük őket p... (2010.09.13. 17:18) Fénykép és gasztronómia - Életem első húsvétja
  • Pollen: @panetu: Hahóóó.. Neked szövegértelmezési problémáid vannak. Emberünk ezt írta: "Ez az elsődleges,... (2010.03.31. 13:11) Érvek a fagyasztott rák mellett

MINER

gasztronómiai kicsapongások

2008.09.08. 23:03 andizoli

Csináld magad - Wellington bélszín

Címkék: food recept ramsay gordon foodie food blog foodie blog recipe gasztró blog konyhai tippek trükkök chef konyha tippek wellington bélszín beef wellington chef ramsay nagyszájú mesterszakács tévés személyiség

 Már megint az a nagyszájú Chef Ramsay, de ki magyarázná el jobban talán talán valamelyik saját nevelésű mesterszakács-tévés személyiségünk aki egyik pillanatról a másikra életpályányi tapasztalattal rendelkezik? Na kire gondoltam?

Angolnyelvtudás nem szükséges, csak utánozd!

 


5 komment

online poker

A bejegyzés trackback címe:

https://maitre.blog.hu/api/trackback/id/tr19654794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gbsz · http://www.gabojsza.hu/ 2008.09.09. 04:58:59

sajnos a video már nem elérhető...

andizoli · http://maitre.blog.hu/ 2008.09.09. 07:20:32

az én böngészőmön gond nélkül megy

látogató 2008.09.11. 11:40:17

Esetleg nem írnátok le a hozzávalók mennyiségét?

nemecsek ernő áruló 2011.12.13. 08:33:13

@látogató: Durván 60-80 dekás bélszínnek nézem, és két nagy fej gombának, a többi érzésre megy. A pármai sonkából, leveles tésztából annyi kell, hogy befedje, a só durva legyen, és izlés szerint (mondjuk nagy csipet :)).

nemecsek ernő áruló 2011.12.13. 10:33:48

Persze ha már itt tartunk, engem jobban érdekelne, hogy kell-e pácolni a húst, és meddig, miben, ha igen?